TRÄDGÅRDSTJÄNSTER GÖTEBORG – ÅVC & INKÖP

Trädgårdstjänster Göteborg: Trädgårdsskötsel, anläggning, markarbete, återvinningscentralen, hyra av container och inköp av material. Vid våra trädgårdsprojekt tar vi allt som oftast med oss avfallet till återvinningscentralen eller ber Renova om hjälp med hämtning. Vid våra projekt kan vi ibland behöva köpa in material som vi kan arbeta med i trädgården.

Trädgårdstjänster Göteborg

HJÄLP MED BORTFORSLING AV AVFALL

Det är sällan som vi genomför ett trädgårdsprojekt och kunden inte önskar bortforsling av avfall. Vi har sett att det alltid blir mer avfall än vad det ser ut att vara när växtligheten fortfarande är kvar på sitt ursprungliga ställe. Vi har blivit duktiga på att avgöra när det är mest kostnadseffektivt att köra avfallet i släpkärror till återvinningscentralen och när det är tillräckligt mycket avfall för att det skall löna sig för kunden att hyra in en container från Renova. All logistik ordnar naturligtvis vi med när det gäller bortforslingen.

ÅTERVINNINGSCENTRALEN

Om du vill låna ut ditt ÅVC-kort till oss blir besöket kostnadsfritt. Du har kostnadsfria besök på återvinningscentralen. Vi kan också ta med en fullmakt till dig som kund som du kan skriva på och överlämna till oss, så kan vi kvittera ut ett kort till dig, vilket kan användas och återlämnas till dig.

KOSTNADSFRIA INTRÄDEN

Beroende på i vilken kommun du bor så finns det olika villkor för antal besök på återvinningscentralen per år. I Göteborg har vardera person 6 kostnadsfria besök per år. I Mölndal är det renhållningsabonnenten som ansöker om kort och har då 12 kostnadsfria besök per år.

CONTAINER

Vi administrerar hyra av container om så önskas i diverse storlekar. Vi vet vilken container som passar för det avfall som har avverkats och eventuellt hur många tömningar som kan komma att behövas. Storlek på container kan fås i storlekar från 8 kubikmeter till 34 kubikmeter.

Container RenovaDU BETALAR INGET PÅSLAG PÅ PRISET

Om vi administrerar och beställer en container till vårt projekt så får du samma pris som exempelvis Renova fakturerar oss. Vi rådgör gärna med dig för att vi tillsammans skall kunna komma fram till om det blir mest kostnadseffektivt med besök på ÅVC eller hyra av container.

RENOVA – RÖRLIGT PRIS FÖR VIKTEN

Hyra av container innefattar dygnskostnad, utställningsavgift och hanteringen av avfallet. Vi ger dig en hanteringsavgift per ton före beställningen och meddelar dig vikten när hanteringen är genomförd. I vissa projekt blir det billigast med körning till ÅVC och i andra projekt blir det bättre med containerhyra.

LÅT OSS KÖPA MATERIALET – BRA LEVERANTÖRER

Det lönar sig ofta att låta oss köpa in material till trädgårdsprojektet eftersom våra tidigare inköp har resulterat i bra rabatter. Lyssna gärna in vårt erbjudande och titta på en offert. Vill du istället köpa materialet själv och ta in vår arbetskraft går det naturligtvis också lika bra. Kanske önskar ni anlita oss för trädgårdsskötsel eller anläggningsarbete? Materialet ordnar vi fram och ni får det pris av oss som vi, i vår tur, får från våra leverantörer. Priset är rabatterat på grund av att vi köper mycket material under sommarsäsongen. Många andra företag kan istället göra ett påslag på priset med upp mot 15%. Vi gör tvärt om.

STÖRRE BUTIKSKEDJOR, HANDELSTRÄDGÅRDAR & PLANTSKOLOR

När vi köper in plantor och växter så samarbetar vi med Blomsterlandet och Plantagen.  Härifrån kan vi alltid köpa in material och på vissa av våra orter kan vi även besöka plantskolor och handelsträdgårdar för ytterligare utbud. Vissa plantor och växter går endast att köpa under begränsade perioder av säsongen, så var gärna ute i god tid i din planering. Antingen kan du själv titta efter det som du önskar plantera eller så kan du fråga oss om hjälp med förslag och rådgivning.

MaterialinköpDU FÅR UPP TILL 15% RABATT PÅ INKÖP AV MATERIAL

Eftersom vi köper mycket material under säsongen, så har vi ett lägre pris hos flera av våra leverantörer än vad konsument har. När vi sedan skickar offert på materialet till kund så får kunden samma pris på materialet som priset med vår rabatt.

VI HÄMTAR MATERIALET TILL DIG MED SLÄPKÄRRA

Vi hjälper till att köpa in material till våra kunder, såsom, täckbark, sand, grus, markduk, makadam, marksten och natursten. Materialet köps in i storlekarna: skopa, storsäck och 50 liters bag. Vi levererar materialet i samband med projektet.Alla våra trädgårdstjänster