Trädgårdsskötsel Göteborg

Trädgårdsskötsel Göteborg. Vanliga tjänster som vi utför är häckklippning, trädfällning, slyröjning och ogräsrensning. Vi kommer oftast med litet team vid vår trädgårdsskötsel. Om det är ett större projekt som skall genomföras i trädgården så brukar våra kunder uppskatta att vi får gjort mycket på kort tid med flera personal.

Trädgårdsskötsel Göteborg

Grästrimning

Har din gräsmatta fått växa fritt utan gräsklippning under den sista tiden? Kanske behöver den i så fall trimmas före gräsklippningen kan starta.

Grästrimning_Göteborg

Slyröjning

Att röja ytor där buskar och träd har fått härja fritt och satt rotskott hejvilt kanske inte är en särskilt riskfylld syssla, men desto mer tidskrävande och påfrestande. Kanske har växtligheten fått ta mer och mer plats i din trädgård och skymmer sikt? Vi röjer sly så att trädgården ser fin och städad ut igen. Ibland får vi också uppdrag där syftet är att röja sly för bättre utsikt.

Slyröjning

Gräsklippning

Vid gräsklippning används en multigräsklippare och vi klipper gräsmattan i den nivå så att gräsmattan håller sig grön och fri från mossa. Vi har ofta startat med vår trädgårdshjälp hos en kund på en gata och under säsongen fått förfrågan från andra grannar i området om gräsklippning hos dem också när vi väl är på plats. Kan vi arbeta hos flera kunder vid samma tillfälle, så hittar vi ett bra pris.

Gräsklippning

Trädgårdsskötsel Göteborg – Inköp & ÅVC

Vissa kunder efterfrågar bara vår arbetskraft medan andra vill att vi köper material till rabatterade priser och tar med ut till kund. Vi samarbetar med flera leverantörer vilket kan göra inköpet prisvärt. Allt som oftast behöver vi ta med avfall från trädgårdsskötseln till återvinningscentralen i vår skåpbil eller i en släpkärra och kan vi låna kundens ÅVC-kort, så blir också inträdet helt kostnadsfritt.

Trädgårdsskötsel Göteborg – Abonnemang & projekt

Vi har kategoriserat våra trädgårdstjänster både utifrån omfattning och utifrån typ av syssla. Kanske har du ett projekt i din trädgård som du skulle behöva hjälp med? När vi åker ut till kund för att genomföra ett projekt så varar detta allt i från några timmar till veckor. Behöver du istället trädgårdshjälp kontinuerligt under säsongen så har vi benämnt detta som ett abonnemang.

Trädgårdsprojekt

Våra trädgårdsprojekt kan vara alltifrån några timmar till flera veckor. Vid ett projekt kommer vi oftast flera personal då det brukar vara omtyckt av våra kunder att få projektet färdigt så fort som möjligt. Ett litet trädgårdsprojekt kan vara en häckklippning eller röjning av sly medans ett större trädgårdsprojekt kan vara trädfällning av en större markarea eller anläggning av ny trädgård som inkluderar plantering av häckar, ny gräsmatta och byggnation av murar.

Trädgårdsabonnemang

Vill du ha regelbunden hjälp i trädgården under sommarsäsongen? Vi har flera kunder med abonnemang som vi återkommer till veckovis eller vid varannan vecka. När kunder har abonnemang, så brukar grannar ofta anamma hjälpen och vi kan hitta ett bättre pris när vi exempelvis kan klippa flera gräsmattor på samma gata under samma dag.

Gräsklippning eller ogräsrensning under semestern?

Förutom gräsklippning och kantklippning så efterfrågar många kunder också vår hjälp kontinuerligt med ogräsrensning av rabatter. Abonnemangen är utan både bindningstid och uppsägningstid.


Rengöring av tak

Att göra taket rent kan det oftast behövas en hantverkare till. Vi är vana att gå på stegar och har förlängningsskaft så kanske inte heller taket behöver beträdas.

rengöring av tak

Rensning av hängrännor & stuprör

Har du träd som står nära ditt hus som bidrar till att hängrännorna fylls med löv? Vi hjälper till att tömma dessa.

Rensning stuprör & hängrännor

Lövräffsning

På hösten är våra huvudsakliga uppdrag lövräffsning. Vi väljer en dag då blåsten är snål och går över din trädgård. Som så ofta så går arbetet snabbare med bra redskap och därför använder vi krattor från Gardena.

Lövräffsning

Fler trädgårdstjänster