Trädgårdshjälp i Göteborg

Vi hjälper er med gräsklippning, slyröjning, häckklippning och mycket mer. Vi rensar hängrännor, tvättar altaner och beskär träd. Vår personal har gedigen kunskap om trädgårdsarbete och genomför projekten med noggrannhet och effektivitet.Plantering

Kanske vill du ha förslag på vad din rabatt eller slänt skall innehålla för växter? Våra arkitekter har svar och hjälper till med plantering. Vi köper gärna in växterna och kan erbjuda rabatterade priser.

Plantering

Trädfällning & trädvård

Vissa arbeten i din trädgård kräver en lite större styrkeinsats och kanske även kraftigare redskap som man inte alltid har hemma i redskapsboden. Vår trädfällning är säker och görs av utbildad personal.

Trädfällning

 Häckklippning & buskklippning

Häckar skall klippas på olika sätt. Vi lyssnar också in dina önskemål om vilken form den skall ha. Kontakta oss för rådgivning och boka in häckklippningen när det är som mest fördelaktigt med klippning.

Häckklippning

Trädbeskärning

Hur beskärningen skall gå till beror på trädets ålder samt hur det har beskurits tidigare. Vi kommer gärna med förslag på rätt tid för trädbeskärningen.

Trädbeskärning

Anläggning av gräsmatta

Vi anlägger och bättrar din gräsmatta om den har blivit sämre och sämre med åren. Vi sår gräs, gödslar och vattnar din gräsmatta med produkter av kvalité. Detta brukar följas efter en vertikalskärning.

Bättring av gräsmatta

Mossrivning

Mossrivning & vertikalskärning av din gräsmatta. Gräsrötterna luftas och mossan försvinner. Vi bättrar gräsmattan efter mossrivningen.

Mossrivning

Högtryckstvätt

Vår Kärcher K5 spolar rent både marksten, altaner och plattor etc. Maskinen har två munstycken för olika sysslor. Vi tar med vår högtryckstvätt och kopplar in i din fasad, sedan kan arbetet starta.

Högtryckstvätt

Ogräsrensning

Vår personal har kunskap om vad som skall sparas och vad som skall rensas bort i rabatten vid ogräsrensningen. Kanske du vill att vi lägger markduk och täckbark också?

Ogräsrensning


Fler trädgårdstjänster