Vår personal | Göteborgs Anläggning & Trädgård2019-02-18T07:32:26+00:00

Personal på Göteborgs Anläggning & Trädgård

Vi vill presentera vår personal för dig. För att kunna matcha våra ledord kompetens, noggrannhet och flexibilitet så har vi också valt vår personal med omsorg. Kanske kommer du träffa någon av följande personal om du blir kund hos oss.Anki – Trädgårdsmästare, utomhusmiljöer


Anki är utbildad trädgårdsmästare inom utomhusmiljöer och har läst kurser såsom växtkännedom, trädgårdsskötsel & underhåll, anläggning och trädgårdsdesign. Anki har arbetat med trädgårdsskötsel i 15 år. Det som inspirerar Anki med yrket är att det är ett fritt, fysiskt och omväxlade arbete.  Specialområden är häckklippning, trädvård och beskärning.

Jonas – Motorsågskörkort A, B & CUnder sina 21 år i branschen har Jonas både fått en bred och djup kunskap inom trädgård och anläggning. Specialområden är trädbeskärning, häckklippning och trädfällning. På trädgårdsutbildningen på Munkagårdsgymnasiet lästes kurser inom anläggning, odling och växtkunskap. Jonas har motorsågsbehörighet A-C. Det som Jonas uppskattar med yrket är variationen av sysslor och att få vara utomhus när han arbetar. När Jonas inte är på arbetet så uppskattar han att få köra Mc samt att hålla på med westenridning.


Waref – Arbetsledare & grävmaskinistWaref är vår arbetsledare inom mark & anläggning. Yrkesbevis för grävlastare, grävmaskin och hjullastare har han. Waref har intyg ADR och han har läst på Yrkesakademien till grävmaskinist. Före Waref började på Göteborgs Anläggning & Trädgård så arbetade han på två stora företag med gott rykte i branschen i göteborgsområdet.

Alfonso – Anläggningspersonal, 25 års erfarenhet


Alfonso har arbetat med anläggning i 25 år. Han har tidigare både varit arbetsledare och besiktningsman. Alfonso har en gedigen erfarenhet av gräv-, väg-, betong-, anläggning- och armeringsarbeten. Alfonso har BE-körkort och kör ofta våra maskiner på vårt tunga släp.

Christian – Lärling mark & anläggning


Christian har gått på Lernia yrkesutbildning – Väg & anläggning och är nu vår lärling. Christian har också läst kurser såsom Arbete på väg 1 & 2, Berrys truck och terminalutbildningar, Heta Arbeten, Liftutbildning, Allmän utbildning om ställningar och Säkra lyft.