Trädgårdsfirma Göteborg – Recensioner

Trädgårdsfirma Göteborg! Utvärderingarna från våra kunder har visat på att vår personal uppfattas som kunniga, flexibla och måna om kundernas bästa.
 

YVONNE STROBEL – HISINGS BACKA

Recensioner_Kundnöjdhet_Yvonne_Hisings Backa

Vi är så nöjda! De är positiva, snabba på att svara på mail, gör vad de lovar o lite till. Du blir inte besviken om du anlitar detta företag.

CHRISTER AMB – TUVE

Recensioner_Kundnöjdhet_Crister_Tuve

Jag har anlitat Göteborgs Anläggning & Trädgård i ett års tid och är mycket nöjd med service och punktlighet.

TOBIAS CARLÉN – KODE

Recensioner_Kundnöjdhet_Tobias_Kode

 Trevligt folk som jobbar där och aldrig några problem med något. Rekommenderar absolut för er som vill prova.

JOHANNA NILSSON – BILLDAL

Recensioner_Kundnöjdhet_Johanna_Billdal

Vi har anlitat Göteborgs Anläggning & Trädgård under hösten och är väldigt nöjda. De är alltid punktliga, duktiga och noggranna. Bra service och ett bra pris. Kan varmt rekommendera denna firma!

SVEN GUSTAFSSON – BILLDAL

Recensioner_Kundnöjdhet_Sven_Billdal

Utmärkt hjälp med lite tyngre utearbeten – plantering, gräsklippning,stenläggning mm. Allt utfört i tid och enligt överenskommelse. Rimliga kostnader. Vi återkommer gärna!

DAVID JERNEBORN – GÖTEBORG

Recensioner_Kundnöjdhet_David_Göteborg

Lysande resultat och bra service. Både jag och personen som flyttat in är väldigt nöjda med resultatet och priset måste även det anses vara världsklass! Kan varmt rekommendera Göteborgs Anläggning & Trädgård för andra, och har så även gjort.

EMMA STERNHUFVUD – LÅNGEDRAG

Recensioner_Kundnöjdhet_Emma_Långedrag

Effektivt och noggrant! Snabb återkoppling och bra dialog kring arbetet. Är mycket nöjda med att vår trädgård äntligen börjar ta form!

MOHSEN RAHNAMAEI – NÄSET

Recensioner_Kundnöjdhet_Mohsen_Näset

Mycket nöjda med er service. Punktliga, noggranna, omtänksamma och lyssnar på kunden till fullo. Vi rekommenderar varmt företaget och kommer att utnyttja deras tjänster ytterligare i framtiden.

MARIA BLOMGREN – SÄVE

Recensioner_Kundnöjdhet_Maria_Säve

Mycket trevlig personal, arbetar snabbt, diskret och har verkligen uppfyllt förväntningarna. Kommer definitivt anlitas fler ggr framöver.

MARIA NILSSON – LÅNGEDRAG

Maria_Recensioner_Långedrag

Ett bra gäng som är trevliga, kunniga och jobbar snabbt och noggrant. Kan varmt rekommendera Göteborgs Hemservice!

 

LOTTA ODENLJUNG RIDÉN – HISINGEN

Kan verkligen rekommendera detta företag som jag har anlitat som trädgårdshjälp. Duktiga och väldigt trevlig personal. Toppen!

 

ANNELI LARSSON – BROTTKÄRR

Väl utfört arbete! Snabb service!

 

MICHAEL WRANGE – SÄVEDALEN

Snabbt och proffsigt utföres alla arbeten. Dom alltid har kunden i centrum och utför arbetena på utsatt tid!

 

HANNA LINDBLAD – KUNGSLADUGÅRD

Vi behövde hjälp med att trimma vår häck och såga ner ett par träd. Göteborgs Anläggning & Trädgård gjorde ett strålande bra jobb! Svarade snabbt på förfrågan, proffsigt utfört jobb, körde allt till tippen, jobbade snabbare än beräknat, bra pris. Kommer anlita dom igen.

 

ANNA SÖDERLING – KROKSLÄTT

Toppenbra! Kompetenta, trevliga och till korrekt pris.

 

LARS-ÅKE BERG – NÄSET

Rekommenderas varmt! De gjorde en veckas trädgårdsarbete åt mig i somras. Väldigt serviceinriktade och seriösa. Verkade allmänt kunniga betr. trädgård. Allting utfördes enligt offert/överenskommelse.
Det känns seriöst när man på lördagen efter arbetsveckan kommer med en högtryckstvätt och spolar av den lilla mängd lera/jord som kommit på asfalten utanför min tomt. Bara för att allt skulle se snyggt ut.