Trädgårdsskötsel Partille & Lerum

Trädgårdsskötsel Partille & Lerum av en snabb och kunnig trädgårdsfirma som sätter kunden i fokus. Vi kommer ut för ett kostnadsfritt hembesök för att bekanta oss mer med varandra. Vi har mycket personal så att väntetiden för start av projektet skall vara kort. Vår trädgårdsskötsel består i allt från beskärning, grästrimning och gräsklippning till anläggning av marksten och trädfällning.

Trädgårdsarbete Partille i Jonsered, Kåhög, Öjersjö och Sävedalen. I Lerums kommun har vi trädgårdshjälp i Floda, Gråbo, Olstorp, Björboholm, Sjövik, Tollered, Öxeryd, Stamsjö och Norsesund.

Grästrimning Partille

Om gräsmattan inte är klippt på länge så klarar en gräsklippare aldrig av det höga gräset. Då går vi över gräsmattan med en grästrimmer och gräset får sedan krattas upp och köras till ”tippen” alternativt läggas i kompost.

grästrimning partille

Beskärning Partille

Det första man tänker på när man hör beskärning är kanske beskärning av äppleträd. På bilderna nedan ser ni beskärning av rosor. Olika rosor beskärs på olika sätt. Beskärningen skall ske när björkarna börjat få musöron. Hur skall just din ros beskäras? Läs råden för beskärning av just din ros.

beskärning partille


Trädfällning Partille

Ibland kan vi fälla trädet från marken och i bland får vi sektionsfälla. Kunden kan bland vilja spara veden och be oss kapa upp längder för att kunden själv skall kunna klyva veden. Andra gånger vill kunden att allt skall tas med bort från trädgården.

trädfällning partille


Häckklippning Partille

Inför start av häckklippning skall flera aspekter tas med i beräkning av klippningen. Kunden skall också tycka till om hur mycket som häcken skall klippas ner och ”tightas in”. Kundens önskemål måste passa överens med var som är möjligt att göra beroende på häckart, ålder, årstid och hur häcken har klippts tidigare.

häckklippning partille