Trädgårdsskötsel företag | Göteborgs Anläggning & Trädgård2018-01-26T07:10:23+00:00

Trädgårdsskötsel Företag

Trädgårdsskötsel företag, fastighetsförvaltare, organisationer, brf:er och privatpersoner. Service och underhåll samt markarbete och anläggning. Vi är en trygg partner med rätt prissättning. Nedan visar vi upp genomförda projekt.

Företag

En vanligt återkommande tjänst som vi utför för företag är i ordning görande av rabatter runt fastigheter och företagets entré. Företag vill ta hand om fastighetens omgivning på samma sätt som de tar hand om lokalernas interiör. Det ger ett bra intryck mot personal, kunder och leverantörer.

Bostadsrättsföreningar

Vi sköter gräsklippning och ogräsrensning kontinuerligt för diverse bostadsrättsföreningar i Storgöteborg. Vi tar oss också an andra projekt såsom måleri av soffor och bord som för bostadsrättsföreningen på Hisingen 2017.

På bilderna nedan ser ni grästrimning av slänt för bostadsrättsförening som vi tar hand om vid några tillfällen per säsong.

Organisationer

Vi genomför trädgårdsarbete, anläggning & markarbete för företag i Storgöteborg. På bilden nedan ser ni trädbeskärning som är genomförd för en organisation i Göteborg.

Våra kunder