Pris trädgårdsskötsel & Rut-avdraget | Göteborgs Anläggning & Trädgård2018-01-23T11:25:56+00:00

Pris trädgårdsskötsel & rut-avdraget

Pris trädgårdsskötsel, anläggnings- och markarbete. Pris privatpersoner och pris företag.

Nedan redovisas också de krav som behöver vara uppfyllda för att en ansökan om skatteavdrag skall vara möjlig. Kontrollera gärna vilja tjänster som uppfyller kraven för rut-avdrag.Fast pris

Om du som kund vill ha ett fast pris av oss, så skriver vi en offert utefter ditt önskemål. Kostnaden blir då aldrig högre än vad som är avtalat.Löpande räkning

Ni kan också som kund välja att boka in oss på löpande räkning. Då debiteras den tid som vi arbetat i er trädgård.Pris – Trädgårdsskötsel

Pris privatpersoner: 219 kr/tim inkl. moms och efter godkänt rut-avdrag. Pris företag: 350 kr exkl. moms. Alla redskap och maskiner ingår i priset.


Pris – Anläggning & mark

Pris privatpersoner: 475 kr/tim inkl. moms. Pris företag: 380 kr exkl. moms. Anläggning och markarbetet ger inte rätt till skattereduktion.

Pris trädgårdsskötsel – Abonnemang, varje vecka

Behöver du kontinuerligt gräsklippning under säsongen? Vid ett trädgårdsabonnemang kan vi komma varje vecka till dig. Enligt priserna nedan så genomför vi trädgårdsskötseln 5 gånger/månad. Alla redskap och maskiner ingår i priset.

Timmar/vecka Pris/månad efter rut-avdrag
1 tim

2 tim

3 tim

4 tim

5 tim

1095 kr

2078 kr

2957 kr

3723 kr

4646 kr

Pris trädgårdsskötsel – Abonnemang, varannan vecka

Behöver du kontinuerligt ogräsrensning under säsongen? Vid ett trädgårdsabonnemang kan vi också komma varannan vecka till dig. Enligt priserna nedan så genomför vi trädgårdsskötseln 2 gånger/månad. Alla redskap och maskiner ingår i priset.

Timmar/vecka Pris/månad efter rut-avdrag
1 tim

2 tim

3 tim

4 tim

5 tim

438 kr

876 kr

1248 kr

1664 kr

1968 kr

Rut-avdraget

Du som köper rut-tjänster av oss ansöker inte själv om rutavdraget. Det gör vi som utfört arbetet. Vi drar av 50% av arbetskostnaden på fakturan. Den totala summan som du kan få skatteavdrag för är 25 000 kronor per person och år. Är du över 65 år så kan du göra avdrag för upp till 50 000 kronor per år.

Kontrollera villkor & maxgräns

Du kan uppskatta storleken på ditt skatteavdrag genom att fylla i dina uppgifter. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Alla villkor hittar du på Skatteverkets webbplats. Du kan läsa mer om hur skatteavdraget fungerar hos Skatteverket.

När du har betalt fakturan

När fakturan är betald, så begär vi ut skatteavdraget från Skatteverket. Du behöver hålla sig uppdaterad om att gränsen för utnyttjat bidrag inte är nått och det kan kontrolleras genom att du loggar in på Skatteverkets hemsida med din e-legitimation och tar fram en kontrolluppgift. Skatteverket postar dig också information om nyttjat skatteavdrag när vi väl har sökt avdraget i ditt personnummer.

Exempel på tjänster som ger rätt till skattereduktion

Häckklippning

Trädbeskärning

Trädfällning

Bortforsling till återvinningscentralen

Gräsklippning

Ej godkända tjänster för skattereduktion

Anläggning av gräsmatta

Murbyggnation

Anläggning av marksten

Anläggning av ny plantering

Grävarbete