Trädgårdsservice Göteborg – Om oss | Göteborgs Anläggning & Trädgård2019-08-29T01:01:34+00:00

Trädgårdsservice Göteborg – Om oss

Trädgårdsservice Göteborg av Göteborgs Anläggning & Trädgård som hjälper dig med hushållets sysslor som du själv inte har tid eller möjlighet att utföra. Vi utför diverse trädgårdsprojekt såsom slyröjning, trädfällning och ogräsrensning. Vi arbetar noggrant och effektivt med kunskap.

Trädgårdsservice i hela Storgöteborg

Vi har givetvis F-skattesedel och är momsregistrerade. Förutom att Göteborgs Anläggning & Trädgård utför trädgårdsskötsel, städhjälp och våra övriga hushållsnära sysslor i Göteborgs olika stadsdelar så är vi också aktiva i Uddevalla, Stenungsund, Kungälv, Öckerö, Partille, Bollebygd, Ale, Lerum, Mölnlycke, Mölndal och Kungsbacka.

Kontakt

Är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss för mer information eller boka ett kostnadsfritt hembesök.

Rut-avdraget

Reglerna för rut-avdraget har vi sammanfattat och avdraget skiftar med ålder och inkomst.

Recensioner

 Vi sammanställde kundnöjdheten vid årsskiftet 2016/2017 och resultatet är vi mycket nöjda med att se. Resultatet baseras på den oberoende kundundersökningen.

Frågor och svar

De vanligaste frågorna och svaren vi får har vi sammanställt för enkel tillgänglighet.

Miljömål

Vårt systematiska arbetsmiljöarbete och våra miljömål kan du också ta del av.

Här finns vi

Vi bedriver trädgårdsskötsel i hela Storgöteborg.

Kompetens, noggrannhet & flexibilitet

Våra ledord är kompetens, noggrannhet & flexibilitet.

KUNSKAP

Vi har erfarenhet och kunskap om de trädgårdssysslor som vi utför. Genom vår erfarenhet och känsla så kan vi också komma med förslag på någon syssla som skulle kunna vara bra att ta hand om framledes i trädgården som kunderna själva kanske inte har funderat kring tidigare.

OMSORG

Tobias, som driver företaget, har en människosyn som är att alla människor skall behandlas lika och inga speciallösningar skall komma vissa kunder tillgodo medans andra inte får ta del av desamma. Vår personal skall utföra tjänsterna på samma sätt som om de själva skulle bott i huset som vi besöker.

FLEXIBILITET

Kanske önskar våra kunder att vi ändrar upplägget under projektets gång, byter tid eller lägger till någon syssla? Vi lyssnar på dig och hittar lösningar så att du skall bli nöjd med den tjänst som du beställt.

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Därför har personalen också ID06 brickor som visar att företaget följer arbetsmiljölagen samt följer Byggavtalet 2017 där det bland annat framgår vilka rättigheter personalen har.